Voor u als werkgever

FIDsupport draagt zorg voor al uw personeelszaken, u hoeft niet meer te wachten op uw uitzendbureau of op uw boekhouder, wij hanteren lage en heldere tarieven en er zijn geen verborgen kosten.

Wij nemen u de gehele personeels- en loonadministratie uit handen met betrekking tot uw medewerkers, oproepkrachten, uitzendkrachten en u hebt geen boekhouder meer nodig voor de salaris- en personeelsadministratie.

U kunt online alles zelf regelen. Het invullen van de overeenkomst, is samen met uw medewerker binnen een paar minuten gebeurd. Wilt u liever dat wij dit voor u regelen, neem dan gerust contact op met FIDsupport.

FIDsupport verzorgt de verloning van uw personeel en zorgt ervoor dat haar opdrachtgevers en hun werknemers op de meest efficiƫnte manier samen kunnen werken, waarbij het niet uitmaakt of het nu gaat om tijdelijke contracten, seizoen werkers, flexwerk of oproepkrachten. Vanuit ons kantoor in Emmen bedienen wij klanten door heel Noord Nederland en zorgt FIDsupport als juridisch werkgever voor de correcte en snelle afhandeling van alle aspecten die met een arbeidsrelatie samenhangen.

Voorwaarden

  • FIDsupport werkt volgens de Algemene Voorwaarden, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer.

  • FIDsupport neemt alleen aanmeldingen in behandeling indien alle benodigde formulieren van opdrachtgever en de medewerker volledig ingevuld en ondertekend aanwezig zijn bij FIDsupport.

  • FIDsupport accepteert aanmeldingen onder voorbehoud van een positieve kredietcontrole bijĀ Creditsafe en heeft het recht aanvragen te weigeren, de facturatie geschiedt wekelijks op basis van automatische incasso. Hier kan alleen in overleg van worden afgeweken.